NEILMED NEDERLAND HEET VOORTAAN NASOMED
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN €55, IN HET BUITENLAND BOVEN €70

Retourbeleid

Naso Med

PROCEDURE RETOURNEREN

TOEGEWIJD AAN JOU EN JE NEUSGEZONDHEID 30 Dagen Retourbeleid

Wij vinden de zorg voor jou en je gezondheid belangrijk. We doen er alles aan om je goed te adviseren en je producten snel te versturen. Als je een product wilt retourneren, lees dan eerst deze informatie. Ook nu zullen we voor je zorgen en alles zo soepel mogelijk laten verlopen. Als je vragen hebt, kijk dan even bij onze veelgestelde vragen en neem indien nodig contact met ons op.

Neusdouches
10 +
Zoutzakjes
0 +
Klanten
0 +
+500 Beoordelingen
0 *

FEEDBACK VAN KLANTEN  

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN Getuigenissen

Wij geloven dat een optimale gezondheid van de neus een fundamenteel recht is voor iedereen. Daarom is NasoMed.Eu toegewijd aan haar klanten en stellen wij iedereen van jong tot oud in staat om de eigen gezondheid en zorg voor de neus in eigen hand te nemen. Duizenden gebruikers hebben deze filosofie omarmd en maken onze producten deel uit van hun dagelijkse reis naar een gezonder en bevredigender leven.

Wat geweldig dat je nu een NeilMed dealer bent. Ik ben deze producten begin 2011 gaan gebruiken op advies van mijn KNO-arts, Dr. Ligtenberg, van het UMC Utrecht. Een geweldig product, echt een aanrader!

Geweldige service bestaat nog steeds! Ik bestelde de NeilMed Sinugator Electric Nasal Irrigator. Deze werd een dag later al geleverd! Helaas kwam het maatglas gebroken aan. De volgende dag had ik al een nieuwe thuis. Nogmaals geweldige service. Bedankt!

Sinds een tijdje gebruik ik de NeilMed NasoGel neusspray. Ik ben blij met jullie product. Ik heb een kleine neuspassage, vaak een droge neus en daardoor vaak een bloedneus. Mijn KNO-arts raadt een operatie af, daarom ben ik extra blij met jullie KNO-producten. Ik gebruik het 3 tot 4 keer per dag en het werkt prima.

NeilMed Sinus Rinse neusdouche hielp me van mijn chronische sinusinfectie af met de speciale neti pot. Bedankt! En ga zo door. Met vriendelijke groet,

Ik heb de NeilMed Sinus Rinse neusspoeling snel ontvangen. Ik heb hem meteen gebruikt toen hij bezorgd werd. Daarna voelde ik me een stuk beter! Als ik nu last krijg van mijn voorhoofdsholte of sinussen, spoel ik meteen. Bedankt voor het advies en de snelle levering!

De NeilMed Sinusspoeling is een geweldige neusspoeling; hij knijpt gemakkelijk en geeft een goede straal. Hij is gemakkelijk in gebruik en heeft een supergoede service.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
De waardering van nasomed.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 581 reviews.
nl_NLNL