GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN €55, IN HET BUITENLAND BOVEN €70

PRIVACYBELEID

Naso Med

PRIVACYBELEID

NasoMed is een merknaam van USAMed. USAMed respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Privacy

Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Daarom stellen we je gegevens beschikbaar aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van je bestelling: we gebruiken Woocommerce als backend om je bestelling via onze website te verwerken, je gegevens worden automatisch doorgestuurd naar onze logistieke partners die de verzending verzorgen (bijvoorbeeld Shops United en DHL). Ons online boekhoudprogramma verwerkt uw gegevens voor het financiële proces van ons bedrijf. En we gebruiken uw gegevens voor online marketing (bijvoorbeeld nieuwsbrief met informatie en kortingsacties). Dit zijn gebruikelijke interne processen en onze medewerkers en derden zijn verplicht om uw gegevens vertrouwelijk te behandelen. Voor het overige gebruiken we deze gegevens alleen met jouw toestemming. We verkopen je gegevens niet aan derden.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid of als u een verzoek tot inzage of verwijdering heeft, neem dan contact met ons op via customerservice@nasomed.eu.

Als u bij USAMed een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. USAMed gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. te houden.
  • Om het winkelen bij USAMed zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren. Als u reageert op een actie, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat naar uw computer wordt gestuurd wanneer u een website bezoekt. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site een stuk aangenamer.

Er zijn verschillende soorten cookies. Deze website gebruikt permanente cookies en sessiecookies.

Permanente cookies:

Hierdoor kan de website specifiek op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming voor het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet elke keer je voorkeuren te herhalen, wat tijd bespaart en het navigeren door de webwinkel vergemakkelijkt. U kunt permanente cookies verwijderen via de instellingen van uw browser.

Sessiecookies:

Met behulp van een sessiecookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u tijdens dit bezoek hebt bekeken. Zo kunnen we de webwinkel zoveel mogelijk aanpassen aan het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

We gebruiken deze cookies voor de volgende doeleinden:
  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthoudt welke producten zich in uw winkelwagentje bevinden. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelwagen plaatsen.
  • Cookie keuze (functionele cookie): Onthoud of je ons toestemming hebt gegeven om cookies te plaatsen.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meet hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en probeer hier inzicht in te krijgen door middel van rapporten.
Cookies beheren en verwijderen:

Cookies kunnen meestal via uw browser worden beheerd, bewerkt en verwijderd. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

RECENSIEPLATFORM WEBWINKELKEUR

Wij verzamelen beoordelingen via het WebwinkelKeur platform. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur, dient u uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze informatie met ons zodat wij de review kunnen koppelen aan uw bestelling. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats ook op haar eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting te geven op uw review. Als wij u uitnodigen om een recensie achter te laten, delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens alleen om u uit te nodigen een recensie achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om derden in te schakelen voor het leveren van diensten en wij hebben WebwinkelKeur hiervoor toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn ook van toepassing op die onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

UW RECHTEN

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machine leesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.
Inzagerecht:
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.
Rectificatierecht:
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.
Recht op beperking van de verwerking:
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.
Recht op overdraagbaarheid:
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.
Recht van bezwaar en overige rechten:
U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
De waardering van nasomed.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 560 reviews.
nl_NLNL