GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN €55, IN HET BUITENLAND BOVEN €70

Klachtenregeling

Naso Med

KLACHTENPROCEDURE

TOEGEWIJD AAN JOU EN JE NEUSGEZONDHEID Ook als het voor je gevoel niet lekker loopt

Als je een klacht hebt over een product of onze service, neem dan contact met ons op. We willen graag dat je tevreden bent over onze producten en hoe we je van dienst zijn. We zien graag dat je tevreden bent. Bel ons op 31 (0) 6 120 365 12 en vertel ons wat je probleem is. Dan kunnen we meteen een oplossing vinden. Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen op customerservice@nasomed.eu en we nemen contact met je op.

Als we niet meteen met een oplossing komen aan de telefoon, of als je ons een e-mail stuurt, zorgen we ervoor dat je binnen twee dagen een reactie krijgt. Als het iets ingewikkelder is – en we bijvoorbeeld contact moeten opnemen met NeilMed America – geven we je een schatting wanneer we contact met je opnemen met een oplossing.

We helpen je graag en zoeken samen naar een oplossing. Als het op de een of andere manier niet lukt, bieden we je een onafhankelijke geschillencommissie  aan via Webwinkelkeur. Je kunt hier gratis naar toe.

Als het nog steeds niet werkt, kan je contact opnemen met de Online geschillenbeslechting van de Europese Unie. Hier zijn kosten aan verbonden.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
De waardering van nasomed.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 560 reviews.
nl_NLNL