NEILMED NEDERLAND HEET VOORTAAN NASOMED
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN €55, IN HET BUITENLAND BOVEN €70

MEDISCHE KNO INFORMATIE

Naso Med

Medische KNO-informatie

INFORMATIE VAN KNO-ARTSEN

NeilMed KNO-producten worden geprezen door KNO-artsen over de hele wereld. Ziekenhuizen over de hele wereld verwijzen hun patiënten naar NeilMed’s effectieve neusspoeling en KNO-producten voor sinusinfecties, hooikoorts, allergieën en verkoudheid. NeilMed producten zijn wereldwijd de nummer 1.

New

VERKLARINGEN

NEDERLAND

In de kolom links zie je een aantal ziekenhuizen die hun patiënten adviseren om hun neus te spoelen. Dit zijn ze niet allemaal! Verschillende KNO-artsen geven de voorkeur aan de NeilMed Sinus Rinse neusdouche. In Nederland mogen artsen geen reclame maken. Daarom mogen we hun namen helaas niet publiceren. We zetten hun uitspraken hieronder op een rij.

AFGERONDE DOP VOORKOMT NEUSBLOEDINGEN

KNO-artsen vinden de gepatenteerde, ronde dop een goede uitvinding, omdat hij het neusgat volledig afsluit. “Er gaat geen spuitmond of uitsteeksel de neus in, dus het risico op bacteriële besmetting is nauwelijks aanwezig. Je loopt ook niet het risico dat je je bloedvaten beschadigt en daardoor een bloedneus krijgt. Dit gebeurt soms met een ‘spuitmondje’ of ‘tuitje’ dat de patiënt schuin in de neus houdt. De waterstraal spuit dan tegen de wand van de neusholte, waardoor de bloedvaten barsten. Of de spuitmond of uitsteeksel stoot per ongeluk tegen de wand van zijn neus. Met een bloedneus als gevolg.”

ZEER GEMAKKELIJKE FLES

Een ander voordeel van det NeilMed Sinus Rinse neusdouche is de zeer flexibele fles. Het is gemaakt van een speciaal soort kunststof, zodat het heel ver kan worden ingedrukt met een heel lichte knijpbeweging. “Ik ken geen flexibeler neusspoelapparaat dan dat van NeilMed. Uitstekend voor jonge kinderen en ouderen die moeite hebben met knijpen. Maar ook voor de gewone gebruiker is dit een heel makkelijke fles.” Omdat je zo makkelijk in het flesje knijpt, spuit je de NeilMed neusdouche bijna helemaal leeg. Er gaat dus nauwelijks inhoud verloren.

THERAPIETROUW

“Het gemak van de NeilMed Sinus Rinse neusdouche zorgt voor meer therapietrouw, wat uiterst belangrijk is voor onze KNO-patiënten,” aldus een KNO-arts.

VERKLARINGEN VAN DOKTERS

Europese-ziekenhuizen-2.jpg

VERKLARINGEN

EUROPA

Het spoelen van de neus is een standaardbehandeling die wordt voorgeschreven door KNO-artsen in Europa. Enkele voorbeelden van ziekenhuizen die neusspoelingen en NeilMed neusdouches voorschrijven. Natuurlijk zijn er nog veel meer.

Belgium

De neus en sinussen spoelen na een operatie
Onmiddellijk na de operatie zijn de neusholtes zeker nog niet genezen. Een normaal genezingsproces duurt minstens vier tot zes weken. Na de operatie moeten de neus en de sinussen minstens vier keer per dag worden gespoeld.

England

Allergievriendelijke prijs
We hebben Neilmed onze 'Allergie Vriendelijk Award' gegeven. NeilMed Sinus Rinse is een natuurlijke en therapeutische methode voor het verzachten en behandelen van de meeste allergische en sinus gerelateerde klachten, zowel chronisch als seizoensgebonden. Van NeilMed KNO-producten is klinisch aangetoond dat ze allergische en sinusklachten behandelen en verlichten.

Zeer effectieve neusspoeling
NeilMed Sinus Rinse is een zeer effectieve neusdouche om je neus te reinigen met een zoutoplossing. Dit is de enige juiste methode voor het reinigen van de neus na een operatie. Bij het uitvoeren van de neusspoeling spoel je overtollig slijm en allergieveroorzakende irriterende stoffen weg, zoals pollen, verontreinigende stoffen, stofdeeltjes en bacteriën, waardoor de ontsteking van het neusslijmvlies vermindert en het normale neusslijmvlies wordt gestimuleerd. Normaal neusslijmvlies zal infecties en allergieën beter bestrijden en klachten verminderen of zelfs genezen.

Aanbeveling
Gebruik spoelflessen/nasale irrigators met speciaal gevormde spuitmonden voor nasaal gebruik. Op dit moment raden we NeilMed Sinus Rinse aan. Gebruik na het spoelen extra neusdruppels of een spray. Regelmatig de neus spoelen helpt om stolsels en korsten weg te spoelen en verlicht het gevoel van verstopping. Het gebruik van een vochtinbrengende gel zoals NeilMed Nasogel helpt korstjes en ander ongemak te verminderen.

Ireland

Superieur aan andere producten
Nasaal douchen of nasaal spoelen is een goede 'onderhoudsmethode' voor rhinitis/sinusitis patiënten. Er is een uitstekend vrij verkrijgbaar product op de markt dat dit doet, genaamd NeilMed SINUS RINSE™. Een zoutoplossing wordt opgelost in 240 ml water en afwisselend in elk neusgat gespoten om het gezwollen en geïrriteerde neusslijmvlies te reinigen en te verfrissen. Dit product is een absolute aanwinst voor patiënten met een steroïdenfobie. Zoals ik patiënten uitleg, is NeilMed SINUS RINSE™ onschadelijk (bij correct gebruik) en verkrijgbaar zonder recept. Als neusspoelmiddel is het vermogen van NeilMed om de bovenste neusholten te bereiken veel beter dan concurrerende producten.

Romania

Goede resultaten
Het gebruik van een zoutoplossing voor neusspoeling is veilig, efficiënt, goedkoop en wordt goed verdragen. Het kan langdurig worden gebruikt met goede resultaten bij de behandeling van allergische en niet-allergische chronische neus- en sinusinfecties.

USACanada-ziekenhuizen.jpg

VERKLARINGEN

AMERIKA EN CANADA

In de kolom hiernaast zie je een aantal ziekenhuizen in Amerika en Canada die de NeilMed Sinus Rinse neusdouche voorschrijven aan hun patiënten. NeilMed is de #1 onder artsen in de Verenigde Staten en Canada. Dit zijn lang niet alle ziekenhuizen die NeilMed KNO-producten voorschrijven voor behandeling.

NeilMed eerste keuze voor onze patiënten
Neusspoeling met een zoutoplossing is een snelle, eenvoudige en kosteneffectieve aanvulling op de behandeling van chronische sinusaandoeningen en postoperatieve verzorging van de neus. Nasale spoeling voelt niet alleen goed aan, maar maakt ook deel uit van een sterk op bewijs gebaseerde benadering van de behandeling van chronische aandoeningen van de neus en de sinussen. NeilMed SINUS RINSE™ is de industriestandaard waarmee alle andere apparaten worden vergeleken. Het gebruiksgemak, het gemak van bijvullen, het comfort en de NasaDock maken de SINUS RINSE™ van NeilMed de eerste keuze voor al onze sinusitispatiënten.

Praktische en nuttige toevoeging
Neusspoeling met het NeilMed SINUS RINSE™ systeem is zeer nuttig voor onze rhinitis- en rhinosinusitispatiënten. Iedereen in onze praktijk is het erover eens dat neusspoeling een praktische en nuttige aanvulling is op de behandeling van aandoeningen van neus en sinussen.

NeilMed belangrijkste hulpmiddel in sinusbehandelingsprotocol
Bij de behandeling van patiënten met chronische sinusitis en in het bijzonder bij de postoperatieve zorg voor deze patiënten, ben ik van mening dat neusspoeling met zoutoplossing een uiterst belangrijk onderdeel is van het totale behandelingsprotocol. Door vroeg in de postoperatieve periode te beginnen met een intensieve spoeling met zoutoplossing en dit 4-6 weken vol te houden, genezen mijn patiënten veel beter en sneller en hebben ze veel minder actieve wondverzorging nodig. De NeilMed SINUS RINSE™ set is het perfecte hulpmiddel voor het merendeel van mijn patiënten met een zoutoplossing. Ik raad de NeilMed SINUS RINSE™ Kit aan als een eerstelijns behandelingshulpmiddel wanneer ik overweeg om zoutwater spoelingen te gebruiken als onderdeel van mijn sinusbehandelingsprotocol.

Verbetert de luchtstroom in de neus
NeilMed SINUS RINSE™ is zeer nuttig gebleken voor mijn patiënten met chronische neus- en sinusinfecties. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief voor het verwijderen van neussecreties en het verbeteren van de luchtstroom in de neus.

Effectief en goedkoop
Ik gebruik de SINUS RINSE™ Nasal Irrigator van NeilMed al sinds 2001. De SINUS RINSE™ Nasal Irrigator biedt een effectieve en goedkope aanvulling op conventionele medische therapie voor onze patiënten met chronische neus- en sinusaandoeningen.

De neus filtert de lucht die je inademt. Iedereen vanaf 2 jaar zou zijn persoonlijke filter (de neus) dagelijks moeten reinigen met een zoutwateroplossing om allergische reacties en het risico op hoesten, verkoudheid, oorpijn en griep te verminderen. (citaat uit Algemeen Dagblad, 15-4-2011) Hannah Salomon

Mis het niet, blijf op de hoogte!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
De waardering van nasomed.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 581 reviews.
nl_NLNL